Strona główna
Wyszukaj
Moduł analityczny
Kraj
Autor
Instytucja
Czasopismo
Helpdesk
Pomoc
API
INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL
ISSN: 0958-6946, EISSN: Brak
ELSEVIER SCI LTD
PBN-ID: 31511
Zaloguj
Statystyka
Publikacje
Moduł Analityczny obejmuje jedynie prace już zarchiwizowane w Module Sprawozdawczym PBN.
Publikacje
21
35 od 2013
1 w tym roku
Przeglądaj publikacje
Punktacja ministerialna
35
na liście czteroletniej
Punkty na listach rocznych
▰
Punkty na liście czteroletniej
▰
Przetwarzanie...
XML
XLS
HTML
Temp
Autor
Autor
Autor
Redaktor
Tytuł
Tytuł
Źródło
Źródło/Numer ISXN
Rok publikacji
–
Typ
Artykuł
Książka
Rozdział
Monografia z rozdziałami
Filtruj
Sortowanie:
Tytuł
Tytuł
Rok
Rok
Najstarsza modyfikacja
Ostatnia modyfikacja
21 publikacji
p
p
1
2
p
p
20
50
100
Artykuł
PBN-AR
A simplified enzymatic method for total cholesterol determination in milk
10.1016/j.idairyj.2015.06.004
Zmodyfikowano:
16/03/2017 13:44:33
przez:
Autorzy
(liczba autorów: 3)
Beata Jarmołowska
+ 2
Źródło
International Dairy Journal
(segment A pozycja 5050, 35 pkt.)
Rok
2015
Instytucja
Wydział Biologii i Biotechnologii (Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie)
Data archiwizacji
16-03-2017 00:32:19
Artykuł
PBN-AR
A simplified enzymatic method for total cholesterol determination in milk
10.1016/j.idairyj.2015.06.004
Zmodyfikowano:
13/03/2017 12:53:36
przez:
Autorzy
(liczba autorów: 3)
Krzysztof Bryl
Anna M. Kamelska
+ 1
Źródło
International Dairy Journal
(segment A pozycja 5050, 35 pkt.)
Rok
2015
Instytucja
Wydział Nauki o Żywności (Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie)
Data archiwizacji
01-03-2017 00:55:01
Artykuł
PBN-AR
Chemical composition and whey protein fraction of late lactation mares' milk
10.1016/j.idairyj.2013.02.006
Zmodyfikowano:
21/03/2017 11:06:58
przez:
Autorzy
(liczba autorów: 9)
Grażyna Czyżak-Runowska
Jacek Wójtowski
+ 7
Źródło
INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL
(segment A pozycja 5050, 35 pkt.)
Rok
2013
Instytucja
Wydział Medycyny Weterynaryjnej i Nauk o Zwierzętach (Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu)
Data archiwizacji
04-12-2015 15:31:47
Artykuł
PBN-AR
Chemical composition and whey protein fraction of late lactation mares' milk
Zmodyfikowano:
03/12/2016 02:40:05
przez:
Autorzy
(liczba autorów: 9)
Emilia Bagnicka
Grażyna Czyżak-Runowska
Artur Jóźwik
Józef Krzyżewski
Beata Kuczyńska
Maria Markiewicz-Kęszycka
Kamila Puppel
Nina Strzałkowska
Jacek Wójtowski
Źródło
INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL
(segment A pozycja 5050, 35 pkt.)
Rok
2013
Instytucja
Wydział Hodowli, Bioinżynierii i Ochrony Zwierząt (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie)
Data archiwizacji
01-11-2015 20:28:10
Artykuł
PBN-AR
Chemical composition and whey protein fraction of late lactation mares’ milk.
10.1016/j.idairyj.2013.02.006
Zmodyfikowano:
04/04/2017 11:00:57
przez:
Autorzy
(liczba autorów: 9)
Emilia Bagnicka
Artur Jóźwik
Józef Krzyżewski
Nina Maria Strzałkowska
Maria Markiewicz-Kęszycka
+ 4
Źródło
INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL
(segment A pozycja 5050, 35 pkt.)
Rok
2013
Instytucja
Instytut Genetyki i Hodowli Zwierząt Polskiej Akademii Nauk
Data archiwizacji
30-10-2015 12:39:09
Artykuł
PBN-AR
Cholesterol oxidation during storage of UHT-treated bovine and caprine milk
10.1016/j.idairyj.2012.11.005
Zmodyfikowano:
23/03/2017 03:23:58
przez:
Autorzy
(liczba autorów: 6)
Romualda Danków-Kubisz
Jan Pikul
Magdalena Rudzińska
Joanna Teichert
Agata Lasik
+ 1
Źródło
INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL
(segment A pozycja 5050, 35 pkt.)
Rok
2013
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu (Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu)
Data archiwizacji
03-12-2015 14:00:36
Artykuł
PBN-AR
Cholesterol oxidation products in kefir from goats' milk during storage
10.1016/j.idairyj.2018.05.002
Zmodyfikowano:
23/11/2018 06:07:21
przez:
Autorzy
(liczba autorów: 3)
Łukasz K. Kaczyński
Dorota Cais-Sokolińska
Magdalena Rudzińska
Źródło
INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL (35pkt w roku publikacji)
(segment A pozycja 5050, 35 pkt.)
Rok
2018
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu (Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu)
Data archiwizacji
08-11-2018 12:06:09
Artykuł
PBN-AR
Concentration of selected fatty acids, fat-soluble vitamins and ß-carotene in lactation mares' milk
10.1016/j.idairyj.2014.04.003
Zmodyfikowano:
03/12/2016 02:40:05
przez:
Autorzy
(liczba autorów: 9)
Emilia Bagnicka
Grażyna Czyżak-Runowska
Artur Jóźwik
Józef Krzyżewski
Beata Kuczyńska
Maria Markiewicz-Kęszycka
Kamila Puppel
Nina Strzałkowska
Jacek Wójtowski
Źródło
INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL
(segment A pozycja 5050, 35 pkt.)
Rok
2014
Instytucja
Wydział Hodowli, Bioinżynierii i Ochrony Zwierząt (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie)
Data archiwizacji
01-11-2015 20:28:10
Artykuł
PBN-AR
Concentration of selected fatty acids, fat-soluble vitamins and β-carotene in late lactation mares' milk
10.1016/j.idairyj.2014.04.003
Zmodyfikowano:
17/02/2017 03:23:18
przez:
Autorzy
(liczba autorów: 9)
Grażyna Czyżak-Runowska
Jacek Wójtowski
+ 7
Źródło
INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL
(segment A pozycja 5050, 35 pkt.)
Rok
2014
Instytucja
Wydział Medycyny Weterynaryjnej i Nauk o Zwierzętach (Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu)
Data archiwizacji
04-12-2015 15:31:47
Artykuł
PBN-AR
Concentration of selected fatty acids, fat-soluble vitamins and β-carotene in late lactation mares' milk
10.1016/j.idairyj.2014.04.003
Zmodyfikowano:
18/02/2017 23:00:52
przez:
Autorzy
(liczba autorów: 9)
Emilia Bagnicka
Artur Józef Jóźwik
Józef Krzyżewski
Nina Maria Strzałkowska
+ 5
Źródło
INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL
(segment A pozycja 5050, 35 pkt.)
Rok
2014
Instytucja
Instytut Genetyki i Hodowli Zwierząt Polskiej Akademii Nauk
Data archiwizacji
30-10-2015 12:39:09
Artykuł
PBN-AR
Identification of key odorants of fried cottage cheese and contribution of Galactomyces geotrichum MK017 to the formation of 2-phenylethanol and related rose-like aroma compounds
10.1016/j.idairyj.2014.08.008
Zmodyfikowano:
25/03/2017 03:27:17
przez:
Autorzy
(liczba autorów: 4)
Henryk H. Jeleń
Małgorzata A. Majcher
Kamila Myszka
Justyna Kubiak
Źródło
INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL
(segment A pozycja 5050, 35 pkt.)
Rok
2014
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu (Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu)
Data archiwizacji
03-12-2015 14:00:36
Artykuł
PBN-AR
Impact of nutritional information on consumers' acceptance of cheese with reduced sodium chloride content
10.1016/j.idairyj.2014.08.017
Zmodyfikowano:
08/12/2019 03:28:57
przez:
Autorzy
(liczba autorów: 2)
Marzena Jeżewska-Zychowicz
+ 1
Źródło
INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL
(segment A pozycja 5050, 35 pkt.)
Rok
2015
Instytucja
Wydział Żywienia Człowieka (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie)
Data archiwizacji
06-12-2019 14:21:23
Artykuł
PBN-AR
Oxidative stability of milk fat in respect to its chemical composition
10.1016/j.idairyj.2014.01.002
Zmodyfikowano:
18/12/2017 13:47:45
przez:
Autorzy
(liczba autorów: 4)
Zbigniew Borejszo
Andrzej Kuncewicz
Zofia Żegarska
+ 1
Źródło
International Dairy Journal
(segment A pozycja 5050, 35 pkt.)
Rok
2014
Instytucja
Wydział Nauki o Żywności (Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie)
Data archiwizacji
01-03-2017 00:55:02
Artykuł
PBN-AR
Seasonal variation in content of riboflavin and major minerals in bulk milk from three Danish dairies
10.1016/j.idairyj.2014.10.010
Zmodyfikowano:
04/04/2017 08:43:22
przez:
Autorzy
(liczba autorów: 6)
Iga Krystyna Rybicka
+ 5
Źródło
INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL
(segment A pozycja 5050, 35 pkt.)
Rok
2015
Instytucja
Wydział Towaroznawstwa (Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu)
Data archiwizacji
26-03-2017 00:02:07
Artykuł
PBN-AR
Surface modification of dairy powders: Effects of fluid-bed
Zmodyfikowano:
21/02/2017 16:56:42
przez:
Autorzy
(liczba autorów: 2)
Andrzej Lenart
Karolina Szulc
Źródło
International Dairy Journal
(segment A pozycja 5050, 35 pkt.)
Rok
2013
Instytucja
Wydział Technologii Żywności (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie)
Data archiwizacji
01-11-2015 16:58:49
Artykuł
PBN-AR
Surface modification of dairy powders: Effects of fluid-bed agglomeration and coating
10.1016/j.idairyj.2013.05.021
Zmodyfikowano:
13/03/2017 12:37:53
przez:
Autorzy
(liczba autorów: 2)
Andrzej Lenart
Karolina Szulc
Źródło
INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL
(segment A pozycja 5050, 35 pkt.)
Rok
2015
Instytucja
Wydział Technologii Żywności (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie)
Data archiwizacji
01-10-2016 11:09:07
Artykuł
PBN-AR
Texture, rheology and meltability of processed cheese analogues prepared using rennet or acid casein with or without added whey proteins
10.1016/j.idairyj.2014.03.003
Zmodyfikowano:
21/02/2017 14:35:01
przez:
Autorzy
(liczba autorów: 3)
Bartosz Grzegorz Sołowiej
+ 2
Źródło
INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL
(segment A pozycja 5050, 35 pkt.)
Rok
2014
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii (Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie)
Data archiwizacji
30-10-2015 10:00:46
Artykuł
PBN-AR
The effect of UV-C irradiation on lipids and selected biologically active compounds in human milk
10.1016/j.idairyj.2016.10.009
Zmodyfikowano:
20/07/2018 03:40:29
przez:
Autorzy
(liczba autorów: 6)
Edyta Malinowska-Pańczyk
Dorota Martysiak-Żurowska
Katarzyna Cybula
Joanna Kotarska
Ilona Kołodziejska
Małgorzata Puta
Źródło
INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL (35pkt w roku publikacji)
(segment A pozycja 5050, 35 pkt.)
Rok
2017
Instytucja
Wydział Chemiczny (Politechnika Gdańska)
Data archiwizacji
06-03-2018 11:43:23
Artykuł
PBN-AR
The importance of volatile compound profile in the assessment of fermentation conducted by Lactobacillus casei DN-114 001
10.1016/j.idairyj.2013.09.009
Zmodyfikowano:
15/03/2017 03:23:16
przez:
Autorzy
(liczba autorów: 4)
Jakub Gawron
+ 3
Źródło
INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL
(segment A pozycja 5050, 35 pkt.)
Rok
2014
Instytucja
Wydział Inżynierii Produkcji (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie)
Data archiwizacji
15-03-2017 00:31:02
Artykuł
PBN-AR
The importance of volatile compound profile in the assessment of fermentation conducted by Lactobacillus casei DN-114 001)
10.1016/j.idairyj.2013.09.009
Zmodyfikowano:
25/03/2017 03:28:06
przez:
Autorzy
(liczba autorów: 4)
Małgorzata Ziarno
Iwona Ścibisz
+ 2
Źródło
INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL
(segment A pozycja 5050, 35 pkt.)
Rok
2014
Instytucja
Wydział Technologii Żywności (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie)
Data archiwizacji
01-11-2015 16:58:49
21 publikacji
p
p
1
2
p
p
20
50
100