Evaluation of ethanol fermentation parameters for bioethanol production from sugar beet pulp and juice
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu (Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu)
Źródłowe zdarzenia ewaluacyjne
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
Journal of the Institute of Brewing
ISSN
EISSN
2050-0416
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2014
Numer zeszytu
4
Strony od-do
543-549
Numer tomu
120
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
0,6
Słowa kluczowe
en
sugar beet
raw beet juice
thick beet juice
bioethanol
volatile by-products
pl
burak cukrowy
bioetanol
związki lotne
Inne
System-identifier
0000008298
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych