Characterization of specific spoilage organisms (SSOs) in vacuum-packed ham by culture-plating techniques and MiSeq next-generation sequencing technologies
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu (Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu)
Źródłowe zdarzenia ewaluacyjne
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
J. Sci. Food Agric. (35pkt w roku publikacji)
ISSN
0022-5142
EISSN
1097-0010
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2017
Numer zeszytu
2
Strony od-do
659-668
Numer tomu
97
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy przekładu
(liczba autorów przekładu: 0)
Słowa kluczowe
en
bacterial microbiome
specific spoilage organisms
SSOs
microbial evaluation of food
MiSeq next-generation sequencing (NGS) technology
microbial deterioration of food
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
0000017394
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych