Ternary biopolymer based on wheat gluten, whey protein concentrate and montmorillonite
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii (Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie)
Źródłowe zdarzenia ewaluacyjne
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
ENG
Czasopismo
Journal of Inorganic and Organometallic Polymers and Materials
ISSN
1574-1443
EISSN
1574-1451
Wydawca
SPRINGER
DOI
URL
Rok publikacji
2016
Numer zeszytu
3
Strony od-do
555-562
Numer tomu
26
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Open access
Tryb otwartego dostępu
Inne
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Creative Commons — Uznanie autorstwa
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Razem z publikacją
Data udostępnienia w sposób otwarty
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
37798
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych