Characterization of aroma compounds in Portuguese extra virgin olive oils from Galega Vulgar and Cobrancosa cultivars using GC - O and GC × GC - ToFMS
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu (Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu)
Źródłowe zdarzenia ewaluacyjne
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL
ISSN
0963-9969
EISSN
Wydawca
ELSEVIER SCIENCE BV
DOI
URL
Rok publikacji
2013
Numer zeszytu
2
Strony od-do
1979-1986
Numer tomu
54
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 4
Słowa kluczowe
en
harvest date
olive cultivar
olive oil
volatile compounds
Inne
System-identifier
0000006078
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych