Improving the aroma of gluten-free bread
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu (Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu)
Źródłowe zdarzenia ewaluacyjne
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
ISSN
0023-6438
EISSN
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2015
Numer zeszytu
1
Strony od-do
706-713
Numer tomu
63
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 1
Słowa kluczowe
en
bread aroma
gluten-free bread
volatiles
sensory quality
aroma precursors
pl
aromat chleba
chleb bezglutenowy
związki lotne
jakość sensoryczna
prekursory aromatu
Inne
System-identifier
0000010609
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych