Determinants and effects of postileal fermentation in broilers and turkeys, Part 1, Gut microbiota composition and its modulation by feed additives
PBN-AR
Instytucja
Wydział Medycyny Weterynaryjnej i Nauk o Zwierzętach (Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu)
Źródłowe zdarzenia ewaluacyjne
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
WORLDS POULTRY SCIENCE JOURNAL
ISSN
0043-9339
EISSN
1743-4777
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2015
Numer zeszytu
1
Strony od-do
37-48
Numer tomu
71
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Słowa kluczowe
en
turkey
chickens
fermentation
pl
indyki
kurczęta
fermentacja
Inne
System-identifier
0000010335
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych