Analysis of lipophilic and hydrophilic bioactive compounds content in sea buckthorn (Hippophaë rhamnoides L.) berries
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu (Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu)
Źródłowe zdarzenia ewaluacyjne
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY
ISSN
0021-8561
EISSN
1520-5118
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2015
Numer zeszytu
16
Strony od-do
4120-4129
Numer tomu
63
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Słowa kluczowe
en
sea buckthorn
bioactive compounds
phytosterols
pl
żmijowiec
substancje aktywne
phytosterols
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
0000010614
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych