Combined effects of water temperature and daily food availability period on the growth and survival of tench (Tinca tinca) larvae
PBN-AR
Instytucja
Instytut Rybactwa Śródlądowego im. Stanisława Sakowicza
Źródłowe zdarzenia ewaluacyjne
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
AQUACULTURE RESEARCH
ISSN
1355-557X
EISSN
1365-2109
Wydawca
WILEY-BLACKWELL
DOI
URL
Rok publikacji
2016
Numer zeszytu
Strony od-do
Numer tomu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Słowa kluczowe
En
food availability
growth
larva
natural food
temperature
Tinca tinca
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja ostateczna autora
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Przed publikacją
Data udostępnienia w sposób otwarty
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
PX-58959c4d82ce6b55093b0f13
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych