Antioxidation status and histidine dipeptides content in broiler blood and muscles depending on protein sources in feed
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu)
Źródłowe zdarzenia ewaluacyjne
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition
ISSN
0931-2439
EISSN
1439-0396
Wydawca
Wiley Online Library
DOI
Rok publikacji
2013
Numer zeszytu
nr 3
Strony od-do
586-598
Numer tomu
Vol. 97
Liczba arkuszy
Słowa kluczowe
EN
Antioxidants
Broilers
Performance
Muscles
Blood
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
000049992
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych