Evaluation of selected properties of gluten-free instant gruels processed under various extrusion-cooking conditions
PBN-AR
Instytucja
Wydział Inżynierii Produkcji (Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie)
Źródłowe zdarzenia ewaluacyjne
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
ACTA Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria (15pkt w roku publikacji)
ISSN
1644-0730
EISSN
1898-9594
Wydawca
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
DOI
Rok publikacji
2017
Numer zeszytu
2
Strony od-do
135-147
Numer tomu
16
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Creative Commons — Uznanie autorstwa-Niekomercyjne
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Razem z publikacją
Data udostępnienia w sposób otwarty
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
42136
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych