Fermented probiotic beverages based on acid whey
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa (Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie)
Źródłowe zdarzenia ewaluacyjne
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
ISSN
1644-0730
EISSN
1898-9594
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2015
Numer zeszytu
14
Strony od-do
165-174
Numer tomu
397–405
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 1
Słowa kluczowe
EN
acid whey
EN
buttermilk powder
EN
sweet whey powder
EN
fermented pro biotic beverages
EN
psychico-chemical parameters
EN
Lactobacillus acidophilus
EN
Bifidobacterium animalis
Open access
Tryb otwartego dostępu
Inne
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Po publikacji
Ilość miesięcy od publikacji
Data udostępnienia w sposób otwarty
Inne
System-identifier
000072283
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych