Influence of de-hulled rapeseed roasting on the physicochemical composition and oxidative state of oil
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu (Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu)
Źródłowe zdarzenia ewaluacyjne
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
Grasas Aceites. (20pkt w roku publikacji)
ISSN
0017-3495
EISSN
1988-4214
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2017
Numer zeszytu
1
Strony od-do
e176
Numer tomu
68
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Słowa kluczowe
en
bioactive compounds
de-hulling
oxidative stability
radical scavenging activity
rapeseed oil
roasting
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Creative Commons — Uznanie autorstwa
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Razem z publikacją
Data udostępnienia w sposób otwarty
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
0000018063
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych