Regional Culinary Heritage Europe network as a factor of culinary tourism development - Wielkopolska Region (Greater Poland) case study
PBN-AR
Instytucja
Wydział Turystyki i Rekreacji (Akademia Wychowania Fizycznego im. Eugeniusza Piaseckiego w Poznaniu)
Źródłowe zdarzenia ewaluacyjne
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
Geography and Tourism (6pkt w roku publikacji)
ISSN
2353-4524
EISSN
2449-9706
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2017
Numer zeszytu
1
Strony od-do
19-29
Numer tomu
5
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
(liczba autorów: 1)
Słowa kluczowe
PL
food/culinary tourism
Regional Culinary Heritage Europe
Regional Culinary Heritage Wielkopolska
Inne
System-identifier
0000015976
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych