Ocena wpływy obróbki hydrotermicznej i czasu fermentacji na zawartość polifenoli i właściwości antyoksydacyjne produktów tempeh
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu (Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
pl
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
ISSN
0084-5477
EISSN
Wydawca
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Wydział Nauk o Żywności
DOI
Rok publikacji
2014
Numer zeszytu
577
Strony od-do
73-82
Numer tomu
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 1
Słowa kluczowe
en
tempeh
fermentation
bean
antioxidative properties
polyphenols
pl
tempeh
fermentacja
fasola
właściwości antyoksydacyjne
polifenole
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
0000010630