Cross-flow microfiltration of fermentation broth containing native corn starch
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu (Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
JOURNAL OF MEMBRANE SCIENCE
ISSN
0376-7388
EISSN
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2013
Numer zeszytu
Strony od-do
118-128
Numer tomu
427
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy przekładu
(liczba autorów przekładu: 0)
Słowa kluczowe
en
native corn starch
microfiltration
transmembrane pressure
cross-flow velocity
pl
natywna skrobia kukurydziana
mikrofiltracja
ciśnienie transmembranowe
szybkość styczna
Inne
System-identifier
0000009093
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych