Protective effect of grape by-product-fortified breads against cholesterol/cholic acid diet-induced hypercholesterolaemia in rats
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu (Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
ISSN
0022-5142
EISSN
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2013
Numer zeszytu
13
Strony od-do
3271-3278
Numer tomu
93
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
Słowa kluczowe
en
grape by-products
polyphenols
hypercholesterolemia
atherogenic index of plasma
protein digestion
lipid peroxidation
rats
Inne
System-identifier
0000005704
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych