Identification of key odorants of fried cottage cheese and contribution of Galactomyces geotrichum MK017 to the formation of 2-phenylethanol and related rose-like aroma compounds
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu (Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL
ISSN
0958-6946
EISSN
Wydawca
ELSEVIER SCI LTD
DOI
URL
Rok publikacji
2014
Numer zeszytu
2
Strony od-do
324-329
Numer tomu
39
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Słowa kluczowe
en
gas chromatography-olfactometry
aroma
pl
chromatografia gazowa
aromaty
Inne
System-identifier
0000008163
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych