Zmiany właściwości wypiekowych mąki żytniej pod wpływem dodatku alfa-amylazy.
PBN-AR
Instytucja
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
pl
Czasopismo
Acta Agrophysica
ISSN
1234-4125
EISSN
Wydawca
Instytut Agrofizyki im. B. Dobrzańskiego PAN
DOI
Rok publikacji
2014
Numer zeszytu
2
Strony od-do
233-245
Numer tomu
21
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
(liczba autorów: 2)
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja ostateczna autora
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Razem z publikacją
Data udostępnienia w sposób otwarty
Inne
System-identifier
572807