Application of liquid chromatography/ion trap mass spectrometry technique to determinate ergot alkaoids in grain products
PBN-AR
Instytucja
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY
ISSN
1330-9862
EISSN
Wydawca
FACULTY FOOD TECHNOLOGY BIOTECHNOLOGY
DOI
URL
Rok publikacji
2015
Numer zeszytu
1
Strony od-do
18-28
Numer tomu
53
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja ostateczna autora
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Po publikacji
Ilość miesięcy od publikacji
3
Data udostępnienia w sposób otwarty
Cechy publikacji
ORIGINAL_ARTICLE
Inne
System-identifier
599549
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych