Starter cultures for lactic acid fermentation of sweet pepper, pattypan squash and tomatoes.
PBN-AR
Instytucja
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
ISSN
1230-0322
EISSN
2083-6007
Wydawca
Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN
DOI
Rok publikacji
2013
Numer zeszytu
2
Strony od-do
95-102
Numer tomu
63
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja ostateczna autora
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Razem z publikacją
Data udostępnienia w sposób otwarty
Inne
System-identifier
576920