Charakterystyka własności bioaktywnych i sensorycznych ekstraktu w proszku z ziela karczocha.
PBN-AR
Instytucja
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
pl
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
ISSN
0365-9445
EISSN
2353-9054
Wydawca
POLSKIE TOWARZYSTWO FARMACEUTYCZNE, DLUGA 16, WARSAW, POLAND, 00-238
DOI
Rok publikacji
2014
Numer zeszytu
3
Strony od-do
796-801
Numer tomu
47
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja ostateczna autora
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Razem z publikacją
Data udostępnienia w sposób otwarty
Inne
System-identifier
571609