Effect of rye bread enriched with tomato pomace on fat absorption and lipid metabolism in rats fed a high-fat diet
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu (Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
ISSN
0022-5142
EISSN
1097-0010
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2015
Numer zeszytu
Strony od-do
1918-1924
Numer tomu
96
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 1
Słowa kluczowe
en
tomato pomace
rye bread
functional food
high-fat diet
rats
pl
wytłoki pomidorowe
chleb żytni
żywność funkcjonalna
dieta wysotłuszczowa
szczury
Inne
System-identifier
0000009039
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych