Bioactive beta-carbolines norharman and harman in traditional and novel raw materials for chicory coffee
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu (Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
FOOD CHEMISTRY
ISSN
0308-8146
EISSN
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2015
Numer zeszytu
15
Strony od-do
280-283
Numer tomu
175
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 2
Słowa kluczowe
en
beta-carbolines
norharman
harman
raw materials
chicory coffee
pl
beta-karboliny
kawa zbożowa
surowce
Inne
System-identifier
0000009644
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych