Effects of rye bread enriched with green tea extract on weight maintenance and the characteristics of metabolic syndrome following weight loss: a pilot study.
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu (Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
JOURNAL OF MEDICINAL FOOD
ISSN
1096-620X
EISSN
1557-7600
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2015
Numer zeszytu
6
Strony od-do
698-705
Numer tomu
18
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Słowa kluczowe
en
body-weight maintenance
functional foods
green tea extract
metabolic syndrome
rye bread
pl
utrzymanie prawidłowej masy ciała
żywność funkcjonalna
ekstrakt z zielonej herbaty
zespół metaboliczny
chleb żytni
Inne
System-identifier
0000010711
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych