Effect of triticale grain characteristics, scouring, and extrusion conditions on physico-chemical properties, antioxidant activity, and volatile compounds of flat bread
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu (Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
ACTA ALIMENTARIA
ISSN
0139-3006
EISSN
1588-2535
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2015
Numer zeszytu
4
Strony od-do
511-519
Numer tomu
44
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Słowa kluczowe
en
triticale
grain scouring
extrusion-cooking
phenolic compounds
volatile compounds
pl
pszenżyto
ekstruzja
Inne
System-identifier
0000012401
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych