Antioxidant capacity of broccoli sprouts subjected to gastrointestinal digestion
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu (Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
ISSN
0022-5142
EISSN
1097-0010
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2015
Numer zeszytu
9
Strony od-do
1892-1902
Numer tomu
95
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Słowa kluczowe
en
broccoli sprouts
gastrointestinal digestion
colon mucosa
pl
kiełki brokuła
trawienie żołądkowo-jelitowe
śluzówka okrężnicy
Inne
System-identifier
0000010542
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych