Drying kinetics and bioactivity of beetroot slices pretreated In concentrated chokeberry juice and dried with vacuum microwaves
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
DRYING TECHNOLOGY
ISSN
0737-3937
EISSN
Wydawca
TAYLOR & FRANCIS INC
DOI
URL
Rok publikacji
2015
Numer zeszytu
Strony od-do
1644-1653
Numer tomu
Vol. 33
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 4
Słowa kluczowe
EN
Phenolic content
Sensory assessment
Vacuum-microwave drying
Antioxidant activity
Osmotic pre-treatment
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
000058883
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych