Changes in the physicochemical properties of scalded sausages stored under vaccum and modifield atmosphere conditions.
PBN-AR
Instytucja
Wydział Bioinżynierii Zwierząt (Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
ARCHIV FUR LEBENSMITTELHYGIENE
ISSN
0003-925X
EISSN
Wydawca
M H SCHAPER GMBH CO KG
DOI
URL
Rok publikacji
2013
Numer zeszytu
5
Strony od-do
125-156
Numer tomu
64
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 1
Słowa kluczowe
en
scalded sausages
storage
modifield atmosphere
pH
drip loss
color parameters
Cechy publikacji
ORIGINAL_ARTICLE
Inne
System-identifier
524514
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych