Grzyby jako element żywności funkcjonalnej
PBN-AR
Instytucja
Wydział Ogrodnictwa i Architektury Krajobrazu (Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
pl
Czasopismo
Pieczarki. Biuletyn Producenta Pieczarek
ISSN
1231-0778
EISSN
Wydawca
Wydawnictwo Hortpress
DOI
Rok publikacji
2013
Numer zeszytu
1
Strony od-do
81-83
Numer tomu
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Słowa kluczowe
pl
żywność funkcjonalna
grzyby
polisacharydy
triterpenoidy
prebiotyki
Open access
Tryb otwartego dostępu
Inne
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Po publikacji
Ilość miesięcy od publikacji
26
Data udostępnienia w sposób otwarty
Inne
System-identifier
0000005830