Polyphenols, vitamin C and antioxidant activity in wines from Rosa canina L. and Rosa rugosa Thunb.
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności (Politechnika Łódzka)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS
ISSN
0889-1575
EISSN
Wydawca
ACADEMIC PRESS INC ELSEVIER SCIENCE
DOI
URL
Rok publikacji
2015
Numer zeszytu
Strony od-do
62-68
Numer tomu
39
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Słowa kluczowe
en
wild rose
Rosa canina L.
Rosa rugosa Thunb.
food analysis
food composition
fruit wines
fermentation process
polyphenols
vitamin C
antioxidants
antimutagenicity
bioactive non-nutrients
Cechy publikacji
ORIGINAL_ARTICLE
Inne
System-identifier
589468
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych