Wybrane cechy mleka surowego podczas rocznego użytkowania silikonowych i nitrylowych gum strzykowych
PBN-AR
Instytucja
Wydział Rolnictwa i Bioinżynierii (Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu)
Książka
Tytuł książki
Problemy intensyfikacji produkcji zwierzęcej na tle ochrony środowiska i standardów Unii Europejskiej : Monografia
Data publikacji
2015
ISBN
987-83-62416-93-6
Wydawca
Instytut Technologiczno-Przyrodniczy
Publikacja
Główny język publikacji
pl
Tytuł rozdziału
Wybrane cechy mleka surowego podczas rocznego użytkowania silikonowych i nitrylowych gum strzykowych
Rok publikacji
2015
Strony (od-do)
18-30
Numer rozdziału
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
1.9
Hasło encyklopedyczne
Słowa kluczowe
pl
mleko surowe
składniki mleka
gumy strzykowe silikonowe
gumy strzykowe nitrylowe
Cechy publikacji
chapter-in-a-book
Inne
System-identifier
0000012458