Izolacja, selekcja i identyfikacja drobnoustrojów o potencjale biotechnologicznym
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu (Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu)
Książka
Tytuł książki
Bezpieczeństwo żywności w łańcuchu żywnościowym
Data publikacji
2016
ISBN
978-83-7160-833-9
Wydawca
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytet Przyrodniczy
Publikacja
Główny język publikacji
pl
Tytuł rozdziału
Izolacja, selekcja i identyfikacja drobnoustrojów o potencjale biotechnologicznym
Rok publikacji
2016
Strony (od-do)
73-85
Numer rozdziału
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
0,50
Hasło encyklopedyczne
Autorzy
(liczba autorów: 4)
Pozostali autorzy
+ 3
Słowa kluczowe
pl
aktywność przeciwdrobnoustrojowa
drobnoustroje przemysłowe
melasa trzcinowa
różnicowanie molekularne
Cechy publikacji
chapter-in-a-book
Inne
System-identifier
0000013078