Optymalizacja i walidacja oznaczania Nε-karboksymetylolizyny w skórce pieczywa metodą RP-HPLC-FLD
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu (Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu)
Książka
Tytuł książki
Bezpieczeństwo żywności w łańcuchu żywnościowym
Data publikacji
2016
ISBN
978-83-7160-833-9
Wydawca
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytet Przyrodniczy
Publikacja
Główny język publikacji
pl
Tytuł rozdziału
Optymalizacja i walidacja oznaczania Nε-karboksymetylolizyny w skórce pieczywa metodą RP-HPLC-FLD
Rok publikacji
2016
Strony (od-do)
121-139
Numer rozdziału
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
0,5
Hasło encyklopedyczne
Słowa kluczowe
pl
Nε-karboksymetylolizyna
produkty zbożowe
optymalizacja
walidacja
Cechy publikacji
chapter-in-a-book
Inne
System-identifier
0000013080