Ocena zdolności wiązania wody w modelowych układach mięsno-tłuszczowych zawierających olej roślinny
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu (Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu)
Książka
Tytuł książki
Współczesne trendy w kształtowaniu jakości żywności
Data publikacji
2016
ISBN
978-83-7160-834-6
Wydawca
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytet Przyrodniczy
Publikacja
Główny język publikacji
pl
Tytuł rozdziału
Ocena zdolności wiązania wody w modelowych układach mięsno-tłuszczowych zawierających olej roślinny
Rok publikacji
2016
Strony (od-do)
118-126
Numer rozdziału
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
0,5
Hasło encyklopedyczne
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 1
Słowa kluczowe
pl
aktywność wody
czasy relaksacji
produkt modelowy
olej roślinny
tłuszcz zwierzęcy
Cechy publikacji
chapter-in-a-book
Inne
System-identifier
0000013103