Wpływ substytucji mięsa suszonymi skwarkami wieprzowymi na właściwości reologiczne i zdolność wiązania wody farszów mięsnych do produkcji pasztetów
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu (Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu)
Książka
Tytuł książki
Zagospodarowanie ubocznych produktów przemysłu spożywczego
Data publikacji
2016
ISBN
978-83-7160-836-0
Wydawca
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytet Przyrodniczy
Publikacja
Główny język publikacji
pl
Tytuł rozdziału
Wpływ substytucji mięsa suszonymi skwarkami wieprzowymi na właściwości reologiczne i zdolność wiązania wody farszów mięsnych do produkcji pasztetów
Rok publikacji
2016
Strony (od-do)
115-126
Numer rozdziału
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
0,5
Hasło encyklopedyczne
Słowa kluczowe
pl
aktywność wody
czas relaksacji
reologia
suszone skwarki wieprzowe
wędliny podrobowe
Cechy publikacji
chapter-in-a-book
Inne
System-identifier
0000013126