Analiza właściwości reologicznych farszów i wędlin drobnorozdrobnionych wyprodukowanych z udziałem suszonych skwarek wieprzowych
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu (Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu)
Książka
Tytuł książki
Zagospodarowanie ubocznych produktów przemysłu spożywczego
Data publikacji
2016
ISBN
978-83-7160-836-0
Wydawca
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytet Przyrodniczy
Publikacja
Główny język publikacji
pl
Tytuł rozdziału
Analiza właściwości reologicznych farszów i wędlin drobnorozdrobnionych wyprodukowanych z udziałem suszonych skwarek wieprzowych
Rok publikacji
2016
Strony (od-do)
127-136
Numer rozdziału
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
0,5
Hasło encyklopedyczne
Słowa kluczowe
pl
DMA
farsz kutrowany
suszone skwarki wieprzowe
Cechy publikacji
chapter-in-a-book
Inne
System-identifier
0000013128