Ultrastructure of the Wheat Grain, Flour, and Dough
PBN-AR
Instytucja
Instytut Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego Polskiej Akademii Nauk
Książka
Tytuł książki
Encyclopedia of Food Grains, 2nd Edition
Data publikacji
2016
ISBN
9780123947864
Wydawca
Oxford: Academic Press
Publikacja
Główny język publikacji
en
Tytuł rozdziału
Ultrastructure of the Wheat Grain, Flour, and Dough
Rok publikacji
2016
Strony (od-do)
384-395
Numer rozdziału
3
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
1,54
Hasło encyklopedyczne
Autorzy
(liczba autorów: 2)
Pozostali autorzy
+ 1
Open access
Tryb otwartego dostępu
Inne
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Data udostępnienia w sposób otwarty
Cechy publikacji
CHAPTER_IN_A_BOOK
Inne
System-identifier
728898