Perspectives of wedge-shaped dehydration method for evaluation of physical and chemical properties of multicomponent aqueous solutions.
PBN-AR
Instytucja
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
Ukrainian Food Journal
ISSN
2304-974X
EISSN
2313-5891
Wydawca
National University of Food Technologies
DOI
Rok publikacji
2015
Numer zeszytu
2
Strony od-do
261-270
Numer tomu
4
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
0,75
Autorzy
(liczba autorów: 5)
Pozostali autorzy
+ 4
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja ostateczna autora
Licencja otwartego dostępu
Creative Commons — Uznanie autorstwa
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Razem z publikacją
Data udostępnienia w sposób otwarty
Inne
System-identifier
PX-57aa7cdbc2dc6ea7cc561656