Comparison of chemical composition and antibacterial activity of lavender varieties from Poland
PBN-AR
Instytucja
Wydział Kształtowania Środowiska i Rolnictwa (Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
Natural Product Research
ISSN
1478-6419
EISSN
1478-6427
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2013
Numer zeszytu
16
Strony od-do
1497-1501
Numer tomu
27
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
(liczba autorów: 4)
Pozostali autorzy
+ 3
Słowa kluczowe
EN
lavender oils
EN
chemical compositions
EN
GC–MS
EN
antibacterial activity
Inne
System-identifier
000064268
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych