Experimental analysis of an effect of the nutrient type and its concentration on the rheological properties of the baker’s yeast suspensions
PBN-AR
Instytucja
Wydział Technologii i Inżynierii Chemicznej (Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
Polish Journal of Chemical Technology
ISSN
1509-8117
EISSN
1899-4741
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2015
Numer zeszytu
3
Strony od-do
110-117
Numer tomu
17
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
Słowa kluczowe
EN
rheological properties
EN
baker’s yeast suspension
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Creative Commons — Uznanie autorstwa-Niekomercyjne-Bez utworów zależnych
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Data udostępnienia w sposób otwarty
Inne
System-identifier
000070627
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych