Uwarunkowania oraz ocena spożycia przetworów pomidorowych wśród studentów
PBN-AR
Instytucja
Wydział Inżynierii Produkcji (Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
POL
Czasopismo
Roczniki Naukowe Stowarzyszenia Ekonomistów Rolnictwa i Agrobiznesu
ISSN
1508-3535
EISSN
Wydawca
Stowarzyszenie Ekonomistów Rolnictwa i Agrobiznesu
DOI
Rok publikacji
2014
Numer zeszytu
6
Strony od-do
167-174
Numer tomu
16
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Creative Commons — Uznanie autorstwa
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Razem z publikacją
Data udostępnienia w sposób otwarty
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
34259