Effect of residual monomer from polyacrylamide on head lettuce grown in peat substrate
PBN-AR
Instytucja
Wydział Technologii Drewna (Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
Food Additives and Contaminants Part A-Chemistry Analysis Control Exposure & Risk Assessment
ISSN
1944-0049
EISSN
1944-0057
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2015
Numer zeszytu
12
Strony od-do
2113-2119
Numer tomu
32
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Słowa kluczowe
en
acrylamide monomer
flocculants
peat substrate
plants nutrition
lettuce
food safety
pl
podłoże torfowe
odżywianie roślin
sałata
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
0000012099
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych