Strona główna
Wyszukaj
Moduł analityczny
Kraj
Autor
Instytucja
Czasopismo
Helpdesk
Pomoc
API
57f22de4c2dc3d634e242ea0
Podgląd artykułu
Zaloguj
Acid hydrolysis of kappa-carrageenan as a way of gaining new substances for freezing process modification and protection from excessive recrystallisation of ice
PBN-AR
Instytucja
Wydział Technologii Żywności (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
ISSN
0950-5423
EISSN
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2015
Numer zeszytu
8
Strony od-do
1799-1806
Numer tomu
50
Link do pełnego tekstu
http://onlinelibrary.wiley.com.wileyinterscience.han.bg.sggw.pl/doi/10.1111/ijfs.12820/epdf
Identyfikator DOI
10.1111/ijfs.12820
Liczba arkuszy
Autorzy
(liczba autorów: 4)
Anna Kamińska-Dwórznicka
Andrzej Lenart
Katarzyna Samborska
Pozostali autorzy
+ 1
Inne
System-identifier
53730
Crossref
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych
Skocz do
Podstawowe informacje
Autorzy
Inne