Hippophae rhamnoides L. Fruits Inhibit the Protein Carbonylation in Human Plasma
PBN-AR
Instytucja
Instytut Uprawy Nawożenia i Gleboznawstwa - Państwowy Instytut Badawczy
Książka
Tytuł książki
TRENDS IN NATURAL PRODUCT RESEARCH: A YOUNG SCIENTISTS MEETING OF PSE AND IUNG-PIB. Book of Abstracts
Data publikacji
2016
ISBN
9788375622188
Wydawca
Wydawnictwo IUNG-PIB
Publikacja
Główny język publikacji
en
Tytuł rozdziału
Hippophae rhamnoides L. Fruits Inhibit the Protein Carbonylation in Human Plasma
Rok publikacji
2016
Strony (od-do)
80-80
Numer rozdziału
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Hasło encyklopedyczne
Autorzy
(liczba autorów: 4)
Pozostali autorzy
+ 2
Cechy publikacji
CHAPTER_IN_A_BOOK
Inne
System-identifier
742326