Impact of brewer's yeast extract and levamisole in diets with vegetable oils on the growth, chemical compsition, and immunological and biochemical blood parameters of pikeperch (Sander lucioperca)
PBN-AR
Instytucja
Instytut Rybactwa Śródlądowego im. Stanisława Sakowicza
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
CZECH JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE
ISSN
1212-1819
EISSN
Wydawca
CZECH ACAD AGRIC SCI
DOI
URL
Rok publikacji
2015
Numer zeszytu
11
Strony od-do
498-508
Numer tomu
60
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Słowa kluczowe
En
lipids
fatty acids
immunomodulators
disease resistance
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Oryginał autora
Licencja otwartego dostępu
Creative Commons — Uznanie autorstwa
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Przed publikacją
Data udostępnienia w sposób otwarty
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
PX-56b479b88106eb71826f0822
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych