The physical traits and fatty acids profile of ostrich meat enriched in n3 fatty acids as influenced by duration of refrigerated storage and type of packaging
PBN-AR
Instytucja
Instytut Genetyki i Hodowli Zwierząt Polskiej Akademii Nauk
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
Animal Science Papers and Reports
ISSN
0860-4037
EISSN
Wydawca
Instytut Genetyki i Hodowli Zwierząt Polskiej Akademii Nauk
DOI
Rok publikacji
2014
Numer zeszytu
4
Strony od-do
351-358
Numer tomu
32
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 8
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Data udostępnienia w sposób otwarty
Cechy publikacji
ORIGINAL_ARTICLE
Inne
System-identifier
510780