Evaluation of physicochemical and sensory properties of ethanol blended with pear nectar
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii (Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
ENG
Czasopismo
Czech Journal of Food Sciences (Print)
ISSN
1212-1800
EISSN
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2013
Numer zeszytu
1
Strony od-do
66-71
Numer tomu
31
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
(liczba autorów: 2)
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Razem z publikacją
Data udostępnienia w sposób otwarty
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
30533