Assessment of the risk of exposure to cadmium and lead as a result of the consumption of low-fat dairy products by expectant and lactating women.
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Zwierzętach i Biogospodarki (Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
ENG
Czasopismo
ACTA Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
ISSN
1644-0730
EISSN
1898-9594
Wydawca
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
DOI
Rok publikacji
2014
Numer zeszytu
2
Strony od-do
213-223
Numer tomu
13
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
(liczba autorów: 1)
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Creative Commons — Uznanie autorstwa-Niekomercyjne
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Razem z publikacją
Data udostępnienia w sposób otwarty
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
34327