Porosity of starch–proteins extrudates determined from nitrogen adsorption data
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii (Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
ENG
Czasopismo
FOOD HYDROCOLLOIDS
ISSN
0268-005X
EISSN
1873-7137
Wydawca
ELSEVIER SCI LTD
Rok publikacji
2014
Numer zeszytu
Strony od-do
308-315
Numer tomu
36
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Open access
Tryb otwartego dostępu
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Licencja otwartego dostępu
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Data udostępnienia w sposób otwarty
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
31486
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych